Nytårsmenu 2018/2019 – Take away
Slagterbørsen, CANblau Tapasbar, TABU & Glashuset
Vi lancerer vores nytårs take away Kunne I tænke jer at gøre en god DEAL til nytår?
4 retter inkl. cava & vin
KUN kr. 450,- pr. person

TILMELDING SKER VIA DETTE LINK – canblau.nemtilmeld.dk/4/
Vi har et begrænset antal menuer,
Og de sælges derfor kun i 2, 4 & 6 personers pakker.
Vi udlevering i både Aalborg, Lønstrup, Århus & Horsens.

Menu
“Årets sidste snacks”
Saltede & ristede mandler
Grillet artiskokker & artiskokmayonnaise
Syltet kål, skinkesalat, karse & knas
 “NV Cava Brut de Brut, Maria Casanovas, Penedes”

Forret
Skaldyrssalat med agurk, blomsterkarse & urteolie
 “2016 Damana Verdejo, TABULA, Rueda”

Hovedret
Oksemørbrad fra ”Guldrummet”
Med pebersauce, syltede svampe & grillet løg
samt bagt kartoffel med smør fra Sønderhaven
 “2014 Adrian Serrano Crianza, Rioja”

Dessert
Chokoladebar med creme af blommer, chokolade & hasselnød knas
samt syltede blommer fra Anhøj plantage

Pris for 2 personer kun kr. 900,- Inkl. 2 flasker vin (1 fl. hvidvin og 1 fl. rødvin)

Pris for 4 personer kun kr. 1.800,- Inkl. 4 flasker vin (1 fl. cava, 1 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)

Pris for 6 personer kun kr. 2.700,- Inkl. 6 flasker vin (2 fl. cava, 2 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)

Vi har lavet nogle tilkøbsmuligheder til Jer, der ønsker lidt ekstra til menuen.

Tilkøb
Surdejsbrød med smør fra Sønderhaven
Kr. 50,- (2 personer)
Kr. 100,- (4 personer)
Kr. 150,- (6 personer)

Oste fra Sønderhaven (3 slags)
Med hybenkompot og sprøde rugbrødsflager
Kr. 100,- (2 personer)
Kr. 200,- (4 personer)
Kr. 250,- (6 personer)

Sødt til kaffen
Flødebolle, chokoladecookie & kransekage
Kr. 50,- (2 personer)
Kr. 100,- (4 personer)
Kr. 150,- (6 personer)

Opgrader dine nytårsvine for kun kr. 100,- pr. person 
NV Brut Reservé, Xavier Leconte, Champagne
2014 Weisser Burgunder, Schloss Neuweier, Baden
2013 Damana Crianza, TABULA, Ribera del Duero 

TILMELDING SKER VIA dette link – canblau.nemtilmeld.dk/4/

Årets Gennembrud 2017

I maj blev vi af Den Danske Spiseguide slutnomineret til hædersprisen “Årets Gennembrud 2017”.
TAK til vores helt fantastiske medarbejdere – det er hele teamets fortjeneste, at vi modtager denne hæder!

På TABU har vi åbent fra onsdag til lørdag.
Konceptet er en fast onsdags- og torsdagsmenu, 5 retter inkl. 5 vine og snacks til kr. 750,-.
Fredag og lørdag skrues der yderligere op for oplevelsen og valget af råvarer, 6 retter inkl. 6 vine og snacks til kr. 1.250,-.
Alle dage er det desuden muligt at vælge i menuen, 3 retter og op – dertil at udforske et omfattende og personligt vinkort.
Vi har plads til et begrænset antal gæster pr. aften, ligesom der er mulighed for selskaber i ugens øvrige dage.
Vi søger nye og spændende nicheprodukter som supplement til de fantastiske producenter, vi allerede har samarbejde med.  Så har Du/ I en produktion af nordjyske nicheprodukter, er vi meget interesserede i disse for at gøre TABU endnu mere unik. Om det er spiseligt, drikkeligt eller dekorativt. Vi håber, I vil være med til at hjælpe os, og vi glæder os til at høre fra Jer.
Læs mere

Nytårsmenu 2018/2019 – Take away
Slagterbørsen, CANblau Tapasbar, TABU & Glashuset
Vi lancerer vores nytårs take away Kunne I tænke jer at gøre en god DEAL til nytår?
4 retter inkl. cava & vin
KUN kr. 450,- pr. person

TILMELDING SKER VIA DETTE LINK – canblau.nemtilmeld.dk/4/
Vi har et begrænset antal menuer,
Og de sælges derfor kun i 2, 4 & 6 personers pakker.
Vi udlevering i både Aalborg, Lønstrup, Århus & Horsens.

Menu
“Årets sidste snacks”
Saltede & ristede mandler
Grillet artiskokker & artiskokmayonnaise
Syltet kål, skinkesalat, karse & knas
 “NV Cava Brut de Brut, Maria Casanovas, Penedes”

Forret
Skaldyrssalat med agurk, blomsterkarse & urteolie
 “2016 Damana Verdejo, TABULA, Rueda”

Hovedret
Oksemørbrad fra ”Guldrummet”
Med pebersauce, syltede svampe & grillet løg
samt bagt kartoffel med smør fra Sønderhaven
 “2014 Adrian Serrano Crianza, Rioja”

Dessert
Chokoladebar med creme af blommer, chokolade & hasselnød knas
samt syltede blommer fra Anhøj plantage

Pris for 2 personer kun kr. 900,- Inkl. 2 flasker vin (1 fl. hvidvin og 1 fl. rødvin)

Pris for 4 personer kun kr. 1.800,- Inkl. 4 flasker vin (1 fl. cava, 1 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)

Pris for 6 personer kun kr. 2.700,- Inkl. 6 flasker vin (2 fl. cava, 2 fl. hvidvin og 2 fl. rødvin)

Vi har lavet nogle tilkøbsmuligheder til Jer, der ønsker lidt ekstra til menuen.

Tilkøb
Surdejsbrød med smør fra Sønderhaven
Kr. 50,- (2 personer)
Kr. 100,- (4 personer)
Kr. 150,- (6 personer)

Oste fra Sønderhaven (3 slags)
Med hybenkompot og sprøde rugbrødsflager
Kr. 100,- (2 personer)
Kr. 200,- (4 personer)
Kr. 250,- (6 personer)

Sødt til kaffen
Flødebolle, chokoladecookie & kransekage
Kr. 50,- (2 personer)
Kr. 100,- (4 personer)
Kr. 150,- (6 personer)

Opgrader dine nytårsvine for kun kr. 100,- pr. person 
NV Brut Reservé, Xavier Leconte, Champagne
2014 Weisser Burgunder, Schloss Neuweier, Baden
2013 Damana Crianza, TABULA, Ribera del Duero 

TILMELDING SKER VIA dette link – canblau.nemtilmeld.dk/4/

Årets Gennembrud 2017

I maj blev vi af Den Danske Spiseguide slutnomineret til hædersprisen “Årets Gennembrud 2017”.
TAK til vores helt fantastiske medarbejdere – det er hele teamets fortjeneste, at vi modtager denne hæder!

På TABU har vi åbent fra onsdag til lørdag.
Konceptet er en fast onsdags- og torsdagsmenu, 5 retter inkl. 5 vine og snacks til kr. 750,-.
Fredag og lørdag skrues der yderligere op for oplevelsen og valget af råvarer, 6 retter inkl. 6 vine og snacks til kr. 1.250,-.
Alle dage er det desuden muligt at vælge i menuen, 3 retter og op – dertil at udforske et omfattende og personligt vinkort.
Vi har plads til et begrænset antal gæster pr. aften, ligesom der er mulighed for selskaber i ugens øvrige dage.
Vi søger nye og spændende nicheprodukter som supplement til de fantastiske producenter, vi allerede har samarbejde med.  Så har Du/ I en produktion af nordjyske nicheprodukter, er vi meget interesserede i disse for at gøre TABU endnu mere unik. Om det er spiseligt, drikkeligt eller dekorativt. Vi håber, I vil være med til at hjælpe os, og vi glæder os til at høre fra Jer.