Velkommen

Bestil bord

Årets Gennembrud 2017

I maj blev vi af Den Danske Spiseguide slutnomineret til hædersprisen “Årets Gennembrud 2017”.
TAK til vores helt fantastiske medarbejdere – det er hele teamets fortjeneste, at vi modtager denne hæder!

På TABU har vi åbent fra onsdag til lørdag.
Konceptet er en fast onsdags- og torsdagsmenu, 5 retter inkl. 5 vine og snacks til kr. 750,-.
Fredag og lørdag skrues der yderligere op for oplevelsen og valget af råvarer, 6 retter inkl. 6 vine og snacks til kr. 1.250,-.
Alle dage er det desuden muligt at vælge i menuen, 3 retter og op – dertil at udforske et omfattende og personligt vinkort.
Vi har plads til et begrænset antal gæster pr. aften, ligesom der er mulighed for selskaber i ugens øvrige dage.
Vi søger nye og spændende nicheprodukter som supplement til de fantastiske producenter, vi allerede har samarbejde med.  Så har Du/ I en produktion af nordjyske nicheprodukter, er vi meget interesserede i disse for at gøre TABU endnu mere unik. Om det er spiseligt, drikkeligt eller dekorativt. Vi håber, I vil være med til at hjælpe os, og vi glæder os til at høre fra Jer.
Læs mere

Årets Gennembrud 2017

I maj blev vi af Den Danske Spiseguide slutnomineret til hædersprisen “Årets Gennembrud 2017”.
TAK til vores helt fantastiske medarbejdere – det er hele teamets fortjeneste, at vi modtager denne hæder!

På TABU har vi åbent fra onsdag til lørdag.
Konceptet er en fast onsdags- og torsdagsmenu, 5 retter inkl. 5 vine og snacks til kr. 750,-.
Fredag og lørdag skrues der yderligere op for oplevelsen og valget af råvarer, 6 retter inkl. 6 vine og snacks til kr. 1.250,-.
Alle dage er det desuden muligt at vælge i menuen, 3 retter og op – dertil at udforske et omfattende og personligt vinkort.
Vi har plads til et begrænset antal gæster pr. aften, ligesom der er mulighed for selskaber i ugens øvrige dage.
Vi søger nye og spændende nicheprodukter som supplement til de fantastiske producenter, vi allerede har samarbejde med.  Så har Du/ I en produktion af nordjyske nicheprodukter, er vi meget interesserede i disse for at gøre TABU endnu mere unik. Om det er spiseligt, drikkeligt eller dekorativt. Vi håber, I vil være med til at hjælpe os, og vi glæder os til at høre fra Jer.